Livesendinger og streaming

Vi distribuerer ditt budskap live ut til kanalene du måtte ønske

Noen ganger kan man ikke få ut informasjonen raskt nok

 

Kubrix har bred erfaring med direktesendinger og streaming av alt fra store børspresentasjoner til webinarer og mindre små foredrag. Vi kommer til deg, eller du kommer til et av våre tre studioer i Oslo.

 

Hva kan vi gjøre for deg?

Kubrix kan dekke dine begivenheter med livevideo og bidra til at du når direkte ut til et ubegrenset publikum med digital distribusjon.

 

Vi sørger for riktig lyd, lys og båndbredde. Passer på at location er bra og eliminerer elementer som romklang, dårlig lys, samt rigger bakgrunn m.m.

 

Alle de små og store tingene som gjør at seeren får en best mulig opplevelse og at budskapet kommer klart og tydelig frem. Vi kan også coache dem som skal foran kamera om det er ønskelig.

 

Oppsummert: Du stiller med innhold og kunnskap, vi stiller vi med alt det tekniske.

 

 

Direktesending fra Kubrix studio?

Vi har også flere direktesendingsstudio på toppen av Nydalen i Oslo hvor alt står klart og det er bare å trykke på "play-knappen" når du er klar. Herfra produserer vi alt fra enkle produksjoner med én person foran kamera, til produksjoner med flere settinger i samme produksjon hvor kamera kan gå fra sofaprat i den ene delen av lokalet og over til en debatt, eller til en presentasjon i den andre delen av det samme lokalet. 

 

Alt kan tilpasses og vi kan designe oppsettet slik at det fremstår som deres eget studio med logoer på skjermer og andre effekter og props som gjør at deres egen identitet dominerer.

 

 

Hvorfor produsere direktesendinger?

Det fine med livevideo er at det er lite komplisert og seertallene vokser voldsomt som følge av endrede vaner og måten vi konsumerer informasjon på. Bare på Facebook er over 20 % av all video live og seertiden for live innhold er 3 ganger lengre enn vanlige videoer.

 

Livevideo er et effektivt verktøy til å holde kontakt med dine kunder og omgivelser og er en mulighet stadig flere benytter. Etter eventet får dere også alt materiell på fil og dette kan vi også så klart klippe om dere f.eks ønsker å kutte ned på innholdet, lage flere mindre filmer til sosiale medier o.l.

 

 

Hvordan komme i gang? 

Dere kan enten møte opp i vårt studio eller så kan vi komme til dere, utstyret er raskt å sette opp. Før den tid tar vi en prat og avklarer behov og lager en plan. 

 

 

Hva koster det?

Vi er svært konkurrsedyktige på pris og det koster kun fra 10.000 kroner å produsere en livesending.

 

Pakker / løsninger innen Livesendinger / streaming
Ta kontakt med en av våre produsenter for et tilbud på livesending / streaming
  • bo@kubrix.no
Bo H. Slettjord
Filmfotograf // Partner
  • morten@kubrix.no
Morten Willoch Wærø
Produsent // Partner
Kjelsåsveien 160, 0491 Oslo
+47 99 10 60 48
Om Kubrix

Kubrix er en totalleverandør av innholdsproduksjon med spisskompetanse innen film, foto, tekst og animasjon

Vi samarbeider med et bredt spekter av virksomheter og tar både små og store oppdrag

Ønsker du vi skal kontakte deg?