Produsentene i Kubrix har bred erfaring fra ulike deler av produksjonsmiljøene i Norge, og vi er av den oppfatning at mange betaler uforholdsmessig mye for sine produksjoner. Prosjektene blir ofte for omstendelige og dyre. Som produsent og kreativ- eller kunstnerisk ansvarlig er det lett å gå seg bort i "godteributikken" av muligheter, og med det mener vi å legge unødvendig mye penger i detaljer og effekter som andre produsenter blir imponert av. Men som sluttbrukeren ikke legger merke til overhodet.

 

I mange tilfeller bør man kanskje heller bruke pengene på å lage flere og bedre historier, rett og slett skape mer innhold til din målgruppe, få ut budskapet fra flere vinkler, være hyppigere ute med nytt innhold, produsere 5 i eller 10 i stedet for den ene "filmen som skal fikse alt". Vi vil gjerne hjelpe deg på vei mot å lage innhold som skaper målbar effekt. 

 

Mange bruker bruker unødvendig mye penger på sine produksjoner.
Vi har knekt koden, og deler gjerne våre erfaringer.


 

Høres dette kjent ut og ønsker du å høre om våre erfaringer? Vel, da er veien videre at vi møter deg / dere, spiller litt ball og kommer med våre innspill og råd slik at dere kan unngå å gjøre de aller største feilene, eller å i alle fall starte i riktig retning når dere legger ut på veien. Om dere synes at vi kan være en potensiell leverandør, så tar vi gjerne en prat videre om dette. Uansett, så har dere fått gode innspill, vi har fått en kopp kaffe, og vi blitt kjent med noen nye hyggelige mennesker. 

 

Høres dette interessant ut? Send oss en melding, og så avtaler vi et tidspunkt som passer. 

 

Hilsen oss i Kubrix