Ansattfoto og bedriftsportretter

Presentér de ansatte og ledelsen med profesjonelle portretter

 

Vi sørger for en felles stil og uttrykk som samsvarer med bedriftens identitet når dere presenterer deres ansatte og ledelsen. Portretter tas med hvit / sort eller øvrig ønsket farge bakgrunn enten i vårt studio på Majorstua, eller i vårt portable studio som vi tar med ut til virksomheten. Vi tar også portretter i arbeidsmiljøet eller utendørs alt etter virksomhetens ønske om uttrykk.

 

Presentasjonen av de ansatte tilpasses ønsket fremtoning, bransje og kultur og gjøres i samspill med bedriftens verdigrunnlag slik at dere får bilder som fremhever og underbygger virksomhetens styrker og identitet. Våre fotografer tilpasser lys, vinkler, bakgrunner og redigering slik at dere får bilder som dere virkelig gleder dere til å vise frem til deres kunder og omgivelser.

 

Vi tar flere typer bilder av hver ansatt slik dere har flere alternativer, samt at den ansatte vil ha glede av å kunne bruke bildene i sine profesjonelle profiler på nett og i sosiale medier. 

 

 
 

 

 

 

 

Formell eller uformell? Svart hvitt eller farger? Humor eller alvor? Dette bør du tenke på når du skal ta ansattfoto:

Få om noen av bildene vi tar vises like mye som bilder vi tar av ansatte og ledere hos våre kunder. Bildene har et bredt bruksområde og ses av alt av kunder, omgivelser, kolleger, partnere, potensielle jobbsøkere med mer. Derfor er det essensielt at bildene dere velger representerer hvordan dere ønsker å stå frem. Er dere i en konservativ bransje, er det kanskje ikke pastellfarget bakgrunn og humor som er nøkkelen - eller kanskje er det nettopp det? Våre fotografer er eksperter på employer branding og identiteten forsterkes ved hjelp av gode fotografier.

 

 

Hva koster ansattfoto?

Prisen vil variere ut i fra antall ansatte, antall locations m.m., men en tommelfingerregel er 500-800 kr per ansatt.

 

 

Bruksområder for ansattfoto

Ansattfoto kan brukes gjerne til sosiale medier som linkedin, facebook m.m. og bedriftens nettsider. Brosjyrer, (digitale) visittkort, reklamemateriell, presentasjoner, medieuttalelser - den ansattes private bruk. Mulighetene er mange og distribusjonen er bred - og derfor er det også viktig at det ligger en strategisk vurdering i bunn.

 

 

Lederportretter / ledergruppen

Mange ønsker gjerne egne og mer varierte portretter av ledergruppen, både individuelt og samlet. Dette er personer som oftere fronter virksomheten i media og i interne artikler, og for å unngå å bruke det samme bildet i alle sammenhenger, er det lurt å ha en bredde i bilder som kan brukes både i formelle og uformelle sammenhenger. Et uformelt bilde av en glad leder i en sak som handler om en krise, vil naturligvis ikke være ønskelig. Og forhåpentligvis også mer aktuelt i det motsatte tilfellet når man skal presentere en gladsak. 

 

 

Teamfoto / gruppefoto

Mange arbeider i team og ønsker å vise frem teamene sine utad til kunder og omgivelser. Da vil teamfoto være aktuelt og en erfaren fotograf vil jobbe frem identiteten til teamet. Her kan man også være kreativ og uformell om man ønsker deg og lage mer iscenesatte teambilder om det er ønskelig. 

 

Prosjekter innen Ansattfoto og bedriftsportretter
Ta kontakt med en av våre fotografter for et tilbud på ansattfoto / bedriftsfoto
  • bo@kubrix.no
Bo H. Slettjord
Filmfotograf // Partner
Kjelsåsveien 160, 0491 Oslo
+47 99 10 60 48
Om Kubrix

Kubrix er en totalleverandør av innholdsproduksjon med spisskompetanse innen film, foto, tekst og animasjon

Vi samarbeider med et bredt spekter av virksomheter og tar både små og store oppdrag

Ønsker du vi skal kontakte deg?