Film er den perfekte måten å annonsere budskapet ditt på, enten internt til ansatte eller eksternt til omgivelser, partnere og presse.
 
Enten dere skal arrangere et event, vil fortelle om et spennende prosjekt, annonsere et nytt samarbeid, en ny strategi eller nye produkter og tjenester, film det som en appell og distribuer filmen via interne og eksterne kanaler. Da vil dere nå flere og flere vil også få med seg budskapet enn om dere velger tradisjonelle tekstformer.
 
En appell kan både produseres som en kort 15-sekunders snutt eller en lengre film og kan brukes i alt fra sosiale medier, på nettsidene i pressemeldinger med mer.
 
Vi i Kubrix har bred erfaring med filming av appeller og korte budskap og bistår med å hjelpe deg til å formidle budskapet ditt best mulig med god lyd og gode bilder og effekter.
 

 

Hva koster det lage en film-appell?

Pris på filming og klipping av applell vil være fra 4.000 kr avhengig av omfang og ønske om effekter som f.eks. grafikk, dronefilm, musikk osv. Vi kan gjøre det enkelt og direkte eller avansert og omfangsrikt.

 

Nedenfor ser du noen eksempler på appeller vi har filmet for våre kunder og partnere:

 

 

Bravida HMS Appell

 

 

 

Skanska SGVD Appell

 

 

 

Bjørknes Høyskole, Henrik Syse Appell

 

 

 

 

Bravida Forretningsplan Appell