Store øyeblikk er verdt å ta vare på. En eventfilm har flere bruksområder og sørger for at stemningen som ble skapt bevares for fremtiden. For mange arrangører er foregående års eventfilmer mye av grunnlaget for markedsføringen og rekrutteringen til kommende eventer. Filming av eventet og produksjon av en eventfilm, samt lagring av materiale vil dermed kunne være gull verdt for å få flere deltakere til kommende eventer. Her kan man også bruke filmmaterialet til å klippe ulike korte reklamesnutter m.m.

 

Videre vil en re-cap film fra eventet være en utmerket anledning til å takke deltakerne på eventet, samt minne om et budskap eller nå ut med mer informasjon. 

 

Når vi produserer eventfilm inkluderer vi gjerne uttalelser og korte sitater fra både arrangør, foredragsholdere og deltakere slik at filmen får et personlig og levende 

 

Kubrix har bred erfaring fra å dekke eventer som festivaler, musikkonserter, teknologimesser, frokostmøter, seminarer m.m..

 

Hva koster det å lage eventfilm?

Vi leverer eventfilm fra 10.000 kroner og prisene vil vareire ut i fra omfang og ønske om format på produksjonen. I de fleste tilfeller vil en eventfilm koste rundt 20.000 kroner.

 

Har du en event under planlegging og ønsker å lage film? Ta kontakt for en uformell samtale.

 

 

360 Event // Brødrene Dahl

 

 

 

Summit Event // NABA

 

 

 

Event Felix // Oracle

 

 

 

Matfestival // Aftenposten

 

 

 

Musikkfestival // Tons of Rock

 

 

 

Event // OsteoStrong